Hip Hop!

Jag överlevde min första lektion i Hip hop! Jag lyckades dessuton konversera med några trevliga tjejer och jag dansade nästan rätt. Alltid något!
Nu är det way past bedtime för mig, jag har skypat med Jennifer (det gjorde mig lycklig!) och nu ska jag dusha. Imorrn kommer en reparatör hit för att äntligen fixa mitt internet. Hoppas jag.
Later!
//Amanda

Kommentarer
Postat av: Karro

Bra jobbat! Själv gymmade jag igår så nu är mina armar inte lika rörliga som de brukar. Jag tror att det är ok att inte riktig veta vad man håller på med så länga man rör sig i samma riktning som andra och inte dansar in i dem bredvid :)

2010-02-11 @ 10:18:43
Postat av: Miriam

Ooooh, tufft!

du kommer bli det bästa Lyon har skådat tror jag. De kommer att ropa 'viva la rein' efter dig (öh, fast jag vet inte hur man stavar det, men du vet, det + många andra anledningar gör dig toppen :D)

Håller med Karro, rör dig bara i samma riktning så hamnar du inte i en klump av ihoptrasslade ben på golvet sen. Fast det gör ju ingenting mo det händer heller, då har det ju liksom hänt en gång och så blir det avdramatiserat p:



Mjaaa..Tror jag ska byta. jag kommer ju att vara lika awesome fast..på en annan domän än blogg.se typ.;) Får se, får se.^^

2010-02-12 @ 16:34:01
URL: http://ohlookwhaticando.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0