Citat!

Nu kommer ju ingen som inte var med när dessa citat kom fram förstå någonting, men för mig så summerear dessa min tid i Lyon väldigt, väldigt bra!

- Tous ensemble, tous ensemble, eh eh!
- La nouvelle vague!
- j'ai beaucoup paime, mais qu'est-ce que c'est paimer?
- Vous êtes trop paimable, paimable? Ah, aimable!
- Pocket full of sunshine!
- Fondo blanco, Amanda!
Tourner la bouteille
- I like food!
- Bein...
- Je suis excite!
- Je suis plein!
- J'ai un ami qui ne peut pas boir du lit... non, du lait!
- Une carle au citron, s'il vous plaît!
- Les boulettes au viande.
- Tu veux me marier? S'il te plaît?
- El fin de mundo.
- Quoi!

//A

I brist på beslut...

... så tror jag att jag fortsätter att skriva denna blogg. Den kommer hädanefter att handla om ungefär samma saker som vanligt, vad jag pysslar med, kort och gott.

I dag, till exempel, var min första dag tillbaka på citymail. Jag har inte jobbat där sen den 23 december, alltså har jag varit borta nästan 6 månader. Inte riktigt, men nästan. Herregud. Jag var nästan nervös igår kväll, men det var inte mycket som var annorlunda. Finsplitsskåpet hade bytt plats, och skåpet för lappade försändelser blivit större, men annars var det inga större skillnader. Några personer saknades, några nya hade kommit till. Det blev lite av en mjukstart, postmängderna är inte så stora.

Nu har jag nästan nyss ätit middag, snart kommer EvaStina och Astrid hem med en ny familjemedlem: en hund! Han heter Chess, är en welsh springer spanniel och är två år gammal. Jag har aldrig träffat honom, så det ska bli spännande!

Där är han! Så, nu ska jag gå och titta på Glee :)

 

À bientôt!

//Amanda


RSS 2.0